(0166) 60 40 03 info@schoonenbv.nl

Uw bedrijfsauto is een perfecte reclamedrager

Een van de specialisaties van Schoonen Spuiterij en Reclame is het aanbrengen van autoreclame, waarbij bedrijfsauto’s perfecte reclamedragers worden. Dat gebeurt niet alleen door het beletteren of bestickeren van vrachtwagens en bedrijfswagens, maar kan ook door spuitwerk. De ontwerpafdeling van Schoonen kiest de meest optimale vorm of combinatie van technieken.

Na een inventarisatie van uw wensen maakt Schoonen een ontwerp. Dit kan eenvoudig bestaan uit uw bedrijfslogo of vignet met tekst, tot een meer complex ontwerp, waarin de huisstijl van uw organisatie volledig tot zijn recht komt. Afhankelijk van uw budget kiest Schoonen voor de meest geschikte vorm met duidelijk oog voor een optimale prijs-prestatie verhouding.

Voertuigreclame: de mogelijkheden zijn enorm

Gebeurde het aanbrengen van autoreclame aanvankelijk met het penseel, vandaag de dag worden alle moderne technieken ingezet voor een professionele presentatie. Naast het bedrijfslogo en adresgegevens is het aantrekkelijk om de uitstraling te vergroten met mooie beelden die uw expertise of boodschap goed weergeven.

Ruime ervaring voertuigbelettering

De ruime ervaring in het aanbrengen van autoreclame – waarbij Schoonen Spuiterij en Reclame beschikt over uitstekende faciliteiten – en de inzet van moderne computer- en snijtechnieken voor de signing, zorgt voor een uitstekende prijs-prestatie verhouding. Het gebruik van de beste kwaliteit materialen waarborgt een duurzaam resultaat.

Contact

Slabbecoornweg 7
4691 RZ Tholen
T: (0166) 60 40 03
E: info@schoonenbv.nl

“Een bedrijfswagen is een fantastische reclamedrager. Dat zie je iedere dag opnieuw. En als wij dan weer een auto of vrachtwagen zien rijden die wij van reclame mochten voorzien, bezorgt dat ons een tevreden en ook trotse glimlach.” 

Joost Schoonen
Eigenaar