(0166) 60 40 03 info@schoonenbv.nl

Het reclamebord: voordelige drager van uw reclameboodschap

In de afgelopen ruim dertig jaar ontwierp en vervaardigde Schoonen Spuiterij en Reclame duizenden reclameborden, bouwborden, stoepborden en borden voor bewegwijzering. In alle vormen en maten, gemaakt van alle bruikbare materialen.

Wij inventariseren uw wensen, hebben oog voor uw budget en adviseren een passende reclame oplossing.

Een reclamebord brengt uw boodschap in beeld

Vanwege de huidige technieken is het laten maken van een reclamebord beslist geen kostbare zaak. Wanneer u investeert in een sprekend ontwerp, dan komt uw boodschap aantrekkelijk in beeld.

De ontwerpafdeling van Schoonen verzorgt dit voor u desgewenst graag: snel, voordelig en aantrekkelijk.

Hoge kwaliteit voor de juiste prijs

De ruime ervaring in het vervaardigen van reclameborden – waarbij Schoonen Spuiterij en Reclame beschikt over gedegen kennis en vakmanschap – en de inzet van moderne computer- en snijtechnieken zorgen voor een uitstekende prijs-prestatie verhouding. Het gebruik van de beste kwaliteit materialen waarborgt een duurzaam resultaat. Een investering in een reclamebord wordt daardoor wel heel voordelig.

Contact

Slabbecoornweg 7
4691 RZ Tholen
T: (0166) 60 40 03
E: info@schoonenbv.nl

“Een goed reclamebord zorgt ervoor dat jouw boodschap aantrekkelijk in het oog springt. Je zult er versteld van staan hoeveel mensen een goed geplaatst bord bewust of onbewust bekijken.”

Joost Schoonen
Eigenaar

Voorbeelden Reclameborden