(0166) 60 40 03 info@schoonenbv.nl

Prachtige full colour prints: van klein tot groot formaat

De huidige computertechnieken maken aantrekkelijke reclame uitingen mogelijk. Via moderne grote printers kunnen prachtige prints worden gemaakt op tal van duurzame materialen. Hierbij wordt met duidelijke blik op toepassing, gebruiksduur en beschikbaar budget gekozen voor het juiste materiaal spandoek, reclamedoek of bijvoorbeeld vinylsoort. Printen gebeurt in huis, of er wordt gebruik gemaakt van printfaciliteiten in binnen- of buitenland, wanneer dat voor u voordeliger is en de tijdfactor dit toelaat. Zo krijgt u een optimale prijs-prestatie verhouding bij het bestellen van uw reclamedoeken.

Printen is voordelig geworden

Vanwege de huidige printtechnieken is het laten maken van een full colour print beslist geen kostbare zaak. Wanneer u beschikt over een sprekend ontwerp, dan komt uw boodschap sprekend in beeld. De ontwerpafdeling van Schoonen kan dit vanzelfsprekend ook verzorgen: snel, voordelig en aantrekkelijk.

Hoge kwaliteit materialen voor optimaal resultaat

Door de inzet van moderne computer- en printtechnieken bereikt Schoonen Spuiterij en Reclame ook op dit gebied een uitstekende prijs-prestatie verhouding. Het gebruik van de beste kwaliteit materialen waarborgt een duurzaam resultaat. Een full colour print is zo wel heel voordelig.

Contact

Slabbecoornweg 7
4691 RZ Tholen
T: (0166) 60 40 03
E: info@schoonenbv.nl

“Wij maken voor onze klanten prachtige full colour prints. Hierdoor komt de boodschap sprekend in beeld. Dat is een goed voorbeeld van effectieve reclame.”

Joost Schoonen
Eigenaar

Voorbeelden Full Colour Prints