(0166) 60 40 03 info@schoonenbv.nl

Niet alleen auto’s spuiten, maar ook legio andere zaken

De ruime ervaring die vaklieden van Schoonen Spuiterij en Reclame hebben wordt niet alleen ingezet om auto’s en vrachtwagens te spuiten. In de afgelopen decennia werd een beroep gedaan op de expertise voor legio andere spuitopdrachten: keukens, kasten, meubilair, bedden en tal van andere objecten kregen door prachtige spuitwerk een nieuwe uitstraling.

Extra grote spuitcabine

Schoonen Spuiterij en Reclame beschikt over een extra grote spuitcabine. Hierdoor kunnen niet alleen grote cabines of lange trailers, maar ook grote objecten in de juiste omstandigheden worden gespoten en dat komt de kwaliteit van het spuitwerk duidelijk ten goede. Ook de milieuaspecten hebben aandacht gekregen: de cabine beschikt over uitstekende nevelafzuiging en een goede verffiltering. Doordat de cabine kan worden verhit tot 60 graden is goede droging van de lakken mogelijk. Door de uitstekende faciliteiten kan Schoonen tal van spuitklussen – waaronder ook perfect hoogglans spuiten – heel goed aan.

Jarenlang vakmanschap

Door het ervaren vakmanschap, een goede werkomgeving en het gebruik van de beste kwaliteit materialen bereikt Schoonen Spuiterij en Reclame een duurzaam resultaat. Ook hier is blijvend sprake van een uitstekende prijs-prestatie verhouding.

Contact

Slabbecoornweg 7
4691 RZ Tholen
T: (0166) 60 40 03
E: info@schoonenbv.nl

 “In de eerste plaats willen we uitstekend vakwerk afleveren. Door alle professionele hulpmiddelen en efficiënte werkmethoden kunnen we dit doen tegen een scherpe prijs.”

Joost Schoonen
Eigenaar