(0166) 60 40 03 info@schoonenbv.nl

Uw wagenpark is een belangrijk visitekaartje

Al ruim dertig jaar is Schoonen Spuiterij en Reclame een uitstekend adres voor het laten spuiten van uw auto, bestelauto, vrachtwagen of complete transportvloot. De enorme ervaring die Schoonen heeft bij deze vorm van wagenpark onderhoud zorgt voor uitstekend en toch zeer voordelig spuitwerk. Het is daarom niet verwonderlijk dat Schoonen een groot aantal transportbedrijven als vaste klant heeft.

Extra grote spuitcabine

Schoonen Spuiterij en Reclame beschikt over een extra grote spuitcabine. Hierdoor kunnen ook grote cabines of lange trailers in de juiste omstandigheden worden gespoten en dat komt de kwaliteit van het spuitwerk duidelijk ten goede. Ook de milieuaspecten hebben aandacht gekregen: de cabine beschikt over uitstekende nevelafzuiging en een goede verffiltering. Doordat de cabine kan worden verhit tot 60 graden is goede droging van de lakken mogelijk. Door de uitstekende faciliteiten kan Schoonen tal van spuitklussen – waaronder ook perfect hoogglans spuiten – heel goed aan.

Vakmanschap voor scherpe prijs

Door het ervaren vakmanschap, een goede werkomgeving en het gebruik van de beste kwaliteit materialen bereikt Schoonen Spuiterij en Reclame een duurzaam resultaat. Ook hier is blijvend sprake van een uitstekende prijs-prestatie verhouding.

Contact

Slabbecoornweg 7
4691 RZ Tholen
T: (0166) 60 40 03
E: info@schoonenbv.nl

“Onze klanten ervaren keer op keer waar wij voor staan: we doen wat we beloven, vaak zelfs nog meer. Gewoon omdat we een uitstekend product willen afleveren tegen een scherpe prijs.”

Joost Schoonen
Eigenaar

Voorbeelden Wagenparkonderhoud